Inspiratie bijeenkomst: ‘stretch je brein – breinkennis voor leidinggevenden’

In deze interactieve inspiratie bijeenkomst die een aantal keer per jaar plaatsvindt kun je kennis maken met ons gedachtegoed. Tijdens de bijeenkomst krijg je handvatten om toe te passen als leidinggevende. Zo leer je wat de invloed is van spiegelneuronen en je mindset op je team. En wat de achterliggende gedachte is om te zorgen voor veiligheid en vertrouwen in je team. Tijdens deze bijeenkomst krijg je ook zicht op het meerdaagse (6-daagse) leiderschapsprogramma dat bedoeld is om een breinboost te geven aan jou, je team en je organisatie. De try-out op 24 augustus is gratis.  Daarna kosten de bijeenkomsten € 45,00. Er kunnen maximaal 12 mensen deelnemen, dus wees er snel bij. Opgeven kan bij Ria@breinleiderschap.nl

De eerstvolgende inspiratie bijeenkomsten zijn op:

  • 24 augustus van 9.00-12.00 uur
  • en 24 oktober van 14.00-17.00 uur.

Alle inspiratie bijeenkomsten en de leergang kunnen ook incompany worden gevolgd. Mail ons  voor tarieven en een aanbod op maat! 

Meer inspiratie bijeenkomsten

Belangstelling voor een inspiratie bijeenkomst maar zit die van jou er (nog) niet bij? Je kunt ook een van de volgende inspiratie bijeenkomsten volgen:

  • Ken je eigen brein: in deze tweedaagse training wordt een breinprofiel van je gemaakt waardoor je zicht krijgt op je sterke en zwakke punten. We gebruiken hiervoor het insightsprofiel, omgevingsinformatie en een mindsetvragenlijst. Deze combinatie is uniek voor breinleiderschap. Met de uitslag van deze vragenlijsten gaan we aan de slag. Je leert hoe jouw brein werkt en je ontvangt een advies op maat om aan te werken. Tijdens de tweedaagse wordt er veel praktisch geoefend.
  • Ken het brein van je team: in deze bijeenkomst (halve dag) maak je een eigen breinprofiel van je team en een actieplan om het team in beweging te zetten.
  • Ken het brein van je organisatie: in deze bijeenkomst die uit twee dagdelen bestaat, onderzoek je je eigen organisatie. Wat is de overheersende mindset, waar zitten de goede voorbeelden en wat is een goede invloedstrategie?
  • Veiligheid en vertrouwen: in deze bijeenkomst krijg je inzicht in het brein van medewerkers en werken we met behulp van het scarfmodel (David Rock) aan het creëren van veiligheid en vertrouwen in je team.
  • Mijn mindset past niet, wat nu? In deze bijeenkomst die ook als vervolg op ‘ken je brein’ kan worden gevolgd, staat je eigen mindset centraal en die van je organisatie. Wat als het niet past, hoe kun je dan toch effectief blijven zonder gefrustreerd te raken.
  • Spiegelneuronen inzetten. In deze bijeenkomst staat voorbeeldgedrag centraal. Je doet voorafgaand aan deze workshop een onderzoek in de eigen organisatie/omgeving naar sprankelende voorbeelden. Tijdens de workshop leer je wat dit doet met jouw spiegelneuronen en hoe je mensen (je team, groep) in beweging krijgt door spiegelneuronen in te zetten.