Leergang ‘Transformationeel Leiderschap’ – breinkennis voor leidinggevenden’

De leergang ‘Transformationeel Leiderschap’ is bedoeld voor leidinggevenden die breinkennis willen gebruiken om zichzelf beter te leren kennen en hun team en organisatie beter willen aansturen. Het tiendaagse programma is interactief en start met een intake. Tijdens de leergang voer je opdrachten in het werk. De praktijk staat dan ook centraal. De leergang is bedoeld voor iedereen die op basis van neurowetenschap een betere leider wil worden, die invloed wil uitoefenen, mensen (teams en organisaties) in beweging wil brengen en wil sturen op resultaat én ontwikkeling van mens en organisatie.

De leergang is als volgt opgebouwd:

  • Intakegesprek: tijdens dit gesprek verkennen we je leervraag en word je aan het werk gezet om input te verzamelen voor je breinprofiel bestaande uit een internet vragenlijst en 360 feedback uit je omgeving.
  • Dag 1 en dag 2: tijdens deze tweedaagse staat jouw brein centraal. Je krijgt inzicht in je overtuigingen, wat jou succesvol maakt en wat je in de weg staat. Aan het einde van de tweedaagse heb je niet alleen inzicht in je persoonlijk profiel maar ook in wat je te doen hebt om effectiever te worden, meer invloed te krijgen of te nemen.
  • Intervisiebijeenkomst van een halve dag.
  • Dag 3 en dag 4: tijdens deze tweedaagse staat je team centraal. Je krijgt inzicht in jouw voorbeeldgedrag en de mindset van je team. Je oefent met een acteur en hoe je patronen het beste kan doorbreken.
  • Intervisiebijeenkomst van een halve dag.
  • Dag 5 en dag 6: het brein van de toekomst. Tijdens deze tweedaagse zoemen we uit naar de toekomt van jou en je organisatie. Je krijgt inzicht in het sturen op lange termijn doelen en resultaten. Je oefent met een acteur hoe je strategisch kunt opereren richting deze resultaten.
  • Eindgesprek
Leergang
Schema Leergang